Голямо състезание
до 3 дни
  • Уеб камера N960E 60 FPS ZO_BE1700528 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Уеб камера N960E 60 FPS

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2788526

Нормална цена:
135,00 лв.
Остават:
3 бр
НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
3 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

【Уеб камера с 60 FPS 1080p автофокус】 Уеб камерата NexiGo FHD се предлага с висока разделителна способност 1920 x 1080p при до 60 кадъра в секунда (fps), а нашият подобрен автофокус ви помага да записвате видеоклипове, които са възможно най-точни и реалистични. 【3-степенна регулируема пръстеновидна светлина】 Вградената пръстеновидна светлина предлага 3 светлинни режима (чрез просто докосване) и непрекъснато регулируема яркост (чрез докосване и натискане). Можете да достигнете идеалното ниво на яркост, като докоснете и задържите кръглата светлина в среда със слаба светлина. Светлината е по-ярка от много други уеб камери с вградено осветление и има мек тон, който няма да ви заслепи. 【Автоматичен фокус и вграден микрофон】Автоматичният фокус винаги ви предлага най-добрата позиция на фокуса, така че не е необходимо да регулирате ръчно фокусното разстояние всеки път. Вграденият шумопотискащ микрофон намалява околния шум и подобрява качеството на звука на вашето видео. 【Вграден микрофон】 Вграденият микрофон с технология за намаляване на шума намалява околния шум, за да подобри качеството на звука на вашето видео. Дори в шумна среда можете да записвате точно звуците, които искате. 【Изключително съвместим и многофункционален】 Можете да се наслаждавате на уеб камерата директно в приложения като Skype и Zoom. Съвместим с Windows XP/7/8/10/11, Mac OS 10.6, Linux 2.6.24, Chrome OS 29.0.1547, Ubuntu версия 10.04 или по-нова.

NexiGo N960E 60FPS 1080P уеб камера с автофокус с 2 стерео микрофона, пръстеновидно осветление и капак, USB камера за поточно предаване на онлайн курс, съвместима с Zoom/Skype/Teams, PC Mac Laptop Desktop

Допълнителна информация

Производител NexiGo
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби