Голямо състезание
до 3 дни
  • Динамичен микрофон ZO_BE1700557 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Динамичен микрофон

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2788714

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Топли и балансирани вокали: Първокласното динамично ядро осигурява отличен честотен обхват (50Hz-14KHz) и отлично ниво на звуково налягане (Max SPL.110dB), което ви помага да представите богати и естествени вокали във видео, аудио записи и предавания на живо. Превъзходно шумопотискане: Динамичният микрофон TONOR, проектиран с кардиоиден модел, елиминира звука извън оста и минимизира околния шум. В допълнение, неговата вградена технология за намаляване на шума осигурява изключително ниско ниво на шум и съотношение сигнал/шум от 95 dB, което води до чисто и непокътнато аудио изживяване. USB и XLR изход: Този микрофон поддържа USB и XLR изходи. Plug-and-play в USB режим го прави лесен за използване за настолен или лаптоп запис. XLR интерфейсът извежда аналогови сигнали с по-нисък фонов шум и по-ясен звук, подобрява качеството на запис за потапящо подкаст аудио и поддържа аудио интерфейс и свързване на миксираща конзола, за да представи по-естествен и висококачествен звук. Перфектен за създател на съдържание: В USB режим можете директно да контролирате силата на звука чрез натискане на бутоните "+" и "-". Натиснете продължително бутона за заглушаване, за да превключите контрола на звука между микрофона и слушалките. С 3,5 мм жак за слушалки можете да наблюдавате гласа си в реално време. Този записващ микрофон е идеалният избор за YouTubers и TikTok инфлуенсъри. Първокласен метален корпус: Корпусът на този микрофон е изработен от първокласна лята цинкова сплав, което му придава елегантен и първокласен вид. Устойчив е на корозия, което го прави надежден избор за дългосрочна употреба. Ясно качество на звука: Независимо дали записвате подкасти, коментари или вокали, подкаст микрофонът улавя всеки нюанс на гласа ви с кристална яснота, което прави съдържанието ви по-ангажиращо и забавно. Pop Fliter: Микрофон с вграден поп филтър ще разреши вашите експлозиви без никакви проблеми.

Динамичен микрофон TONOR, USB/XLR компютърен микрофон за подкастинг, запис, стрийминг на живо и игри, XLR кардиоиден студиен микрофон с гласово озвучаване с бързо изключване на звука, изход за слушалки, контрол на звука TD510. Нетествано.

Допълнителна информация

Производител ТОНЕР
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби