Голямо състезание
до 3 дни
  • Контейнер за напитки с кран 3.5л ZO_BE1700560 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Контейнер за напитки с кран 3.5л

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж

Наличност: Не е в наличност

Код на продукта: 2788716

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

СЕРВирайте ОСВЕЖАВАЩИ НАПИТКИ В УДОБСТВО - Сервирането на студени напитки е лесно с този 3,5-литров дозатор за напитки. Просто натиснете крана и напълнете чашата, без да вдигате или преобръщате нищо! Моля, обърнете внимание, че гуменият пръстен вътре в капака има малък вентилационен отвор, така че не е 100% херметичен. ПЛАСТМАСОВ ДИСПЕНСЪР ЗА ВОДА БЕЗ BPA - Нашият резервоар за вода от крана е изработен от PET пластмаса без BPA. Той няма да остави вредни вещества или странни вкусове във вашите напитки или вода. ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ХЛАДИЛНИЦИ - Включително крана, този резервоар за вода в хладилника има обща дълбочина 24 см, височина 19,5 см и ширина 14,5 см. Пасва на повечето хладилни рафтове, маси или работни плотове. СВЕЖЕСТ С БЛОКИ - Капакът на диспенсъра за вода на крана се затваря с щракване и е облицован с гумен пръстен за херметично уплътнение. Чучурът на каната също има гумен пръстен за предотвратяване на течове и капки. БЕЗ ПРОБЛЕМ С ПЪЛНЕНЕТО И РАЗТЪКВАНЕТО - Бутилката за чешмяна вода има голям отвор. Удобно наливайте или смесвайте напитки и добавяйте резени плодове и лед в този диспенсър за вода в хладилник с лекота!

Диспенсър за напитки Winter Shore с кран и 3,5 л капак - Пластмасов диспенсър за вода за хладилник - Хранителен клас - За студени напитки, сокове, запарки и чай

Допълнителна информация

Производител Зимен бряг
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби