Голямо състезание
до 3 дни
  • Радио за кола 1Din CarPlay ZO_BE1700569 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Радио за кола 1Din CarPlay

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2788924

Нормална цена:
135,00 лв.
Остават:
5 бр
НАМАЛЕНИЕ:
85,00 лв.
Остават:
5 бр
Продадено:
21 / 26
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

【1Din радио за кола】7-инчовият 1Din сензорен екран се вписва в отделните отвори на таблото Din. Размер на основния екран: 180(L)*130(H)mm. Монтажни размери: 178(Ш)*50(В). С TF карта, USB, AUX-in, RCA аудио изход (L изход R изход) порт 【CarPlay & Android Auto】 Достъп до иконите на вашия iOS/Android телефон чрез активиране на гласова връзка Siri/Google Assistant или USB връзка за данни контролира радиото на колата със сензорен екран. Наличните функции включват телефонни обаждания, текстови съобщения, музика, карти, подкасти и други 【Android/iOS Mirror Link】 Carplay Car Radio поддържа огледална връзка, може да се синхронизира с екрана на автомобила чрез оригиналния USB кабел на мобилния телефон, Телефонът с Android може да реализира двупосочно управление, а iPhone може да реализира еднопосочно управление. 【Bluetooth/FM/EQ】Вграден Bluetooth 4.2 за разговори със свободни ръце/възпроизвеждане на музика/зареждане на телефонния указател. Висококачествено цифрово стерео FM радио с 18 предварително зададени станции и функция за автоматично търсене на станции. EQ може да се регулира както желаете, също и с различни стилове по подразбиране (рок, поп, джаз, класика) по ваш избор 【Задна камера и контрол на волана】 След свързване с камерата, когато дръпнете задна предавка, екранът на автомобила ще автоматично показва обратното изображение. Той също така поддържа функцията за заучаване на бутоните на волана и можете да контролирате функциите, от които се нуждаете през волана

Hikity 1Din CarPlay Android автомобилно радио за кола със 7" екран, сензорен екран с Bluetooth USB AUX FM радио с поддръжка на огледало за управление на волана + задна камера. Не е тествано.

Допълнителна информация

Производител Хики
ТИП Да
След изтичане на срока на годност Да
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби