Голямо състезание
до 3 дни
  • Дамски смарт часовник с Bluetooth разговори, 1,19-инчов часовник с HD сензорен екран ZO_BE1701028 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Нов

Дамски смарт часовник с Bluetooth разговори, 1,19-инчов часовник с HD сензорен екран

Нов Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка Наложен платеж
В наличност: CZ Търговец:

Доставка за 3 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 5 дни
Ако транспорта отнеме повече от 7 дни

Код на продукта: 2791534

Нормална цена:
95,00 лв.
Остават:
1 бр
НАМАЛЕНИЕ:
59,00 лв.
Остават:
1 бр
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

  • ????Bluetooth напомняне за обаждания и съобщения????Осъществявайте или получавайте обаждания директно през вашия смарт часовник, за да можете винаги да поддържате връзка, когато използването на мобилен телефон е неудобно. Можете също така да получавате SNS и SMS известия на китката си, никога няма да пропуснете важна информация или известия.
  • ????Инструменти за наблюдение на здравето и подобряване на качеството на съня????Спортният часовник има функции за наблюдение на сърдечната честота, кръвното налягане, кислорода в кръвта, женския физиологичен цикъл и съня, винаги обръщайте внимание на вашето здраве, но данните не могат да се използва само като медицински стандарт, напр.
  • ????Стилен и уникален дизайн, за да създадете свой собствен стил????Циферблатът на интелигентния часовник niolina, комплект с 36 искрящи циркона, е идеалният аксесоар за елегантност и мода. Нашият дамски смарт часовник се доставя с 1 каишка от неръждаема стомана, 1 силиконова каишка, които можете да съчетаете според дрехите си, повод, можете също да персонализирате циферблата на часовника чрез мобилно ПРИЛОЖЕНИЕ, за да покажете своя стил.
  • ✨100+ спортни режима и водоустойчив фитнес часовник✨Фитнес тракерът поддържа повече от 100 спортни режима. Можете да свържете GPS на телефона си и да записвате данните за ежедневната си активност, като стъпки, калории, маршрут за упражнения и т.н. Спортният часовник е водоустойчив IP68, пране на ръка, може да се носи нормално (Забележка: Часовникът не предотвратява гореща вода, моля, не позволявайте да влезе в контакт с гореща вода)
  • ????Съвместимост и многофункционален смарт часовник????Този 1,19'' малък часовник е съвместим с Android 4.4/iOS 8.0 и по-нови системи за мобилни телефони. Смарт часовникът с Android има много практични функции, като прогноза за времето, управление на музиката, гласов асистент, малки игри, хронометър, будилник, фенерче, калкулатор и така нататък, могат да осигурят удобство за вашето ежедневие. Модерният и висок клас смарт часовник е изненада за вас, семейството, любимия или приятели в специален ден.


Разопакован. Часовникът не поддържа чешки език. Не съдържа инструкции на чешки език.

Допълнителна информация

Производител Ниолина
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

LEVNO, spol. s r.o., Бизнес идентификатор: 04676408
Chotěbuzská 198
Пощенски код: 100 00, Praha, CZ


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби