Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

  • Дамска рокля Kira 1
  • Дамска рокля Kira 2
  • Дамска рокля Kira 3
  • Дамска рокля Kira 4

Снимката може да бъде само илюстративна

TOP

Дамска рокля Kira

Happy days Приключва след или до изчерпване!
Гаранция 24 месеца 15 дни гаранция за връщане на пари Безплатна доставка
В наличност: CN Търговец: ShipGratis store

Доставка за 10-40 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 11 дни
Ако транспорта отнеме повече от 70 дни

Код на продукта: 261843

НАМАЛЕНИЕ:
21,00 лв.
Продадено:
11 бр
Option 2

Размер 2

* Задължителни полета

verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

Размерите са само за ориентация. Показани са размерите на продукта, не на тялото.

Здравейте! Добре дошли в магазина на Teamo

Скъпи приятели, благодарим ви за посещението в нашия магазин. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време!!! Поръчките ще бъдат подредени веднага след като плащането ви бъде обработено успешно от системата в рамките на 24 часа! Добре дошли на вашата пробна поръчка, за да проверите нашето качество. Винаги очакваме с нетърпение да ви предоставим най-доброто изживяване при покупка и да развием печеливши, дългосрочни и приятелски отношения на сътрудничество с вас. Благодаря ви много ! * Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Здравейте, уважаеми, добри новини!

Купете рокля в нашия магазин и ние ще ви подарим чифт красиви обеци безплатно! (Уважаеми, цветовите стилове на обеците се изпращат на случаен принцип.).

Bright Moon Едно рамо с къс ръкав голям суинг смокинг извън рамото парти рокля лятна рокля 2019 За жени и момичета Перфектно облекло за лятото и есента ежедневно носене, училище, всекидневно, плаж, ваканция, дата, парти, клуб, Удобни за носене, тези красиви тоалети ви правят по-привлекателни и ви открояват от тълпата, където и да отидете. Съдържание на опаковката: 1 x рокля Размер: моля, вижте горната снимка с таблицата с размери

МОДЕЛИТЕ ПОКАЗВАТ

РЕАЛНА СНИМКА

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКАТА 1. Артикулът ще бъде изпратен в рамките на 1-2 дни след приключване на плащането. Моля, уверете се, че адресът ви е верен. 2. Поръчката ви винаги се изпраща с международна поща, въздушна поща. Доставката ще отнеме около 20-60 дни. Можем да използваме EMS, DHL, UPS за бърза доставка (3-7 дни). Моля, свържете се с нас за повече подробности за допълнителен превоз на товари. 3. всички итени ще бъдат изпратени с внимателна опаковка, за да се избегнат повреди по време на транспортирането. 4. тъй като всички знаем, че международната доставка изисква по-сложни процедури за доставка, като например митници на двете страни, транзитни станции и др. Вероятно ще е необходимо повече време, за да пристигнат вашите артикули до крайната дестинация. Благодарим ви за разбирането и търпението. Вносните мита/данъци не са включени в цената на артикула или в разходите за доставка. Тези такси ще бъдат за ваша сметка. Политика за връщане: 1. ние ще носим отговорност за всякакви щети или загуби, възникнали в процеса на доставка. Ако не получите стоката си навреме , моля, свържете се с нас незабавно за по-нататъшно съдействие. 2. купувачът е длъжен да направи снимки на повредените артикули. Ние ще ви предоставим бърза замяна или възстановяване на сумата. 3. моля, обърнете внимание, че представянето на размерите и цветовете подлежи на производствени отклонения и може да не е точно. Също така имайте предвид, че настройките на монитора могат да се различават при различните компютри и могат да изкривят действителните цветове. Обратна връзка и контакт: 1. ще бъдем много благодарни, ако можете да ни оставите положителна обратна връзка, след като сте получили артикулите. 2. ако имате някакви съмнения или сте недоволни, моля, не ни оставяйте неутрална или отрицателна обратна връзка. Yu можете да се свържете с нас първо и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го реши всички вашите съобщения ще бъдат отговорени в рамките на 24 часа. 3. Нашето работно време е времето в Пекин: 8:00-18:30, ще ви отговоря в рамките на 16 часа, понякога , може би отсъствам от офиса, така че ви отговарям малко по-късно. Благодаря за вашата подкрепа.

 Гръдна обиколкаДължина на ръкавитеОбща дължина
Размер 198 cm15.5 cm82/90 cm
Размер 292 cm15 cm76/84 cm
Размер 3104 cm16 cm88/96 cm
Размер 486 cm14.5 cm70/78 cm

Допълнителна информация

Материал Памук, Полиестер
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец

ShipGratis Limited, Бизнес идентификатор: 2694621
One Midtown, Hoi Shing Road 11
Пощенски код: 999077, Tsuen Wan, N.T., Hong Kong, CN


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби

Taxes

Taxes

Съгласно член 14а от ДИРЕКТИВА НА СЪВЕТА 2006/112 / ES, ДДС се плаща от платформата ATELI в режим IOSS под регистрационен номер IM2030000017. Цената на артикула е посочена вкл. ДДС. Повече за данъчната политика тук: ТУК