Голямо състезание

ОТСТЪПКА 10% в кошницата за покупки над 40 лв. и 20% за покупки над 120 лв.

до 2 дни
  • Instinnct Дамски 3/4 спортен клин с два джоба, син, размери XS - XXL: ZO_ab0d3768-f9db-11ee-baba-aa0256134491 1

Снимката може да бъде само илюстративна

Instinnct Дамски 3/4 спортен клин с два джоба, син, размери XS - XXL:

Доставка за 2 дни след изпращането

Гаранция за връщане на финансови средства
Ако не е изпратено в рамките на 3 дни
Ако транспорта отнеме повече от 14 дни

Код на продукта: 2779584

Намаление:
0,00 лв.
Остават:
0 бр
Цвят
Вариант
verified_by_customers verified_by_customers
verified_by_customers verified_by_customers

Описание на продукта

Детайли

      • Изключително меки и удобни: спортните гамаши са изработени от висококачествен 4-посочен еластичен материал, който е изключително еластичен и мек като масло и е изключително удобен на допир като втора кожа. Освен това те не са прозрачни и въпреки това са дишащи на допир, което прави тези спортни панталони идеални за йога и упражнения. Когато носите тези панталони за йога, ще усещате изключителна мекота и гладкост, с леко поресто усещане и лека компресия, което прави спорта ви супер гъвкав.
      • Ласкателна форма, оформяща извивките ви: високо прилепналите капри панталони с фин контрол на корема оформят извивките на тялото ви и перфектно ласкаят фигурата ви. Освен това широкият 4,5" колан на талията предлага сигурна защита при всяка позиция и движение. Можете да се концентрирате по-добре върху движението си. Прилепналият дизайн е особено подходящ за оформяне на бедрата и краката и ще покаже добре фигурата ви.
      • Стилна колекция за съчетаване. Разгледайте нашите колекции в много цветове, модели в тенденции, трябва да имате такава, която да съответства на вашия стил! Вземете тези 3/4 клинове, няма да се притеснявате какво да облечете, защото те подхождат на ежедневното ви облекло! Предлагаме 3 варианта на размери: S/M, L/XL, XXL, които перфектно задоволяват нуждите на жени с всякакви форми и размери, включително бременни жени.
      • Открийте любимия си повод: тези слипове с висока талия са достатъчно универсални, за да ги носите от тренировки до срещи. Независимо дали сте вкъщи, или отивате във фитнеса, нашите фитнес панталони са най-добри за всеки вид упражнения. Ще видите възрастни да ги носят навсякъде, наслаждавайки им се в офиса, на партита, пазаруване или излежаване вкъщи. Подходящи са за пилатес, фитнес, бягане и други дейности на открито, колоездене, туризъм, пътуване.
      • Страхотен подарък: Тези изрязани клинове са комбинация от мода, тренировка и ежедневно носене. Те се съчетават просто с всичко - включително с всичките ви тоалети, професионално комфортно облекло или стилизиране на свободното ви време. Така че защо да не изберете този, който ви интересува? Перфектният подарък за рождени дни, годишнини, празници, Коледа или Деня на майката. Не се колебайте да подарите на себе си и на своите близки нашите гамаши TNNZEET


Състав на материала
92% полиестер, 8% еластан
Инструкции за грижа
Пране в машина или на ръка.
Вид на закопчаването
Издърпване
Стил за издърпване
Висока талия

Допълнителна информация

Големина L
Производител TNNZEET
Бройки в опаковката 1

Package info

Мнения

Дискусия към продукта

Дискусия към продукта

Засега нямаме никакъв коментар или въпрос към тази стока, бъдете първи!

Изпратете ни вашия въпрос или коментар към продукта:




Декларирам, че съм се запознал/а с Декларацията за поверителност и бих искал/а да подам този формуляр с възможност за публикуването му в интернет.

Търговец

Търговец


Търговски условия

Търговски условия

Процедура за подаване на жалби

Процедура за подаване на жалби

Taxes

Taxes

Съгласно член 14а от ДИРЕКТИВА НА СЪВЕТА 2006/112 / ES, ДДС се плаща от платформата ATELI в режим IOSS под регистрационен номер IM2030000017. Цената на артикула е посочена вкл. ДДС. Повече за данъчната политика тук: ТУК